Saturday, June 2, 2012

♥ ♥◕ ‿ ◕ # SAYA DAH BALIK!!! # ◕ ‿ ◕ ♥ ♥

Assalamualaikum... w.b.t..dan salam sejahtera kepada pembaca blogger sekalian..
            *skema gilewww ayat aq dohh!!*
pertama kali aq nak cakap yang aq memang x tahu nak update apa kat blog skema aq nie..
sebab tiap kali aq buka dashboard blog aq mesti aq tengok banyak blogger dok update kat blog diorang..
kenkadang tu ada lima, enam kali jugak la aq tengok dia dok update..
rasa iri hati pon terasa...bukan apa..
apa gunanya ada blog tapi tak ber-update kannn??
so aq decide nak update hari nie..
kebetulan pulak aq tak buat apa....almaklum lahh cuti sekolah baru bermula kemarin..

jangan hairan kenapa aq baru cuti kemarin/semalam...
bagi sapa yang friends dengan aq kat fesbuku mesti tahukan..
tapi yang tak tahu tu mehhh tengok satu rangkap ayat sedih kat bawah nie.... :P


haaa....dah tengok dah... sedih tak...sedih tak??
wakkakakak... (Y)
tapi betul kot.. aq stay kat kem 2 Batalion Ubat at Sungai Petani belakang Tesco..
8 hari kot... semua nie sebab PKBM..bytheway muka aq dah burn... :)
ahhahahaha... alhamdullialah SMK Dulang dapat balik 2 kemenangan..
1> Tempat Ketiga Kawad Kaki Lelaki
2> Tempat Pertama Pandu Arah Perempuan
yang lain taknak bagi tahu...heheheh

so nak pendekkan cerita sepanjang aq duduk kat sana.. almost everyday i must kawad kaki..
yelaa nak masuk kem mesti la berkawad mana boleh masuk melenggang mak jemah.. nanti x dapat masuk 
dalam kem...kena marah pulak..kan susah... tapi apa-apa pun aq seronok sangat berada kat sana..
banyak Senior-senior budak lelaki nak keluar dah tahun depan sebab habis sekolah..
sebab tu sarjan cakap...

"Hangpa, budak form 5 yang nak berambus tahun depan. Jangan keluar macam tu saja, faham.
Hangpa pi bertapa kat gua mana-mana, pi turunkan ilmu hangpa tu kat adik-adik hangpa
ni faham!" SARJAN HASSAN.

budak-budak sekolah menengah kebangsaan talam...aihhh silap...
sekolah menengah kebangsaan dulang pun menjawab...

"Faham, Jan!!!"

hahahah lawak kan... sakit perut kot...huhuhu...
bytheway...pkbm untuk tahun dah habis dah perjuangan kami semua..
untuk budak pkbm...next year jumpa lagi...
sobbbsoobbbss..... ^_^

2 comments:

anayue said...

sama la kita.. baru hupdate blog hari ni.. ekekekkeeee
wanie panggil skolah talam.. akak dulu panggil stainless steel.. ekekekeeeee

♥WanieyZuki♥ said...

hahahahah...koperal/sarjan kalau time marah mesti diorang panggi sekolah tamil talam...hhahaha