Tuesday, April 16, 2013

Alex G Music and the Bhaahhahahahahah! XD

creadit to Facebook AlexG

  Assalamualaikum semua!! :D tahukah korang bahawa cik Wanie ni suka kan menyanyi? Owhhh.. nampak sangat macam bakal saintis yang sangat perasan.. Bhhaahhaha... XD.. Yes, wani memang suka menyanyi especially  lagu omputih ni, sebab banyak perkataan- perkataan baru dan slang-slang wani jumpa dalam menyanyi ni.. Tapi takda la taksub sangat sampai nak jadi Demi Lovato ka.. Alex Turner dari Arctics Monkeys ka... or banyak lagi.. Motif sekadar nak melalak tepi telinga cik Murni.. hahhahaha jangan marah kawan... :P so one of the my favorites youtube singer ialah Alex G.. Yeah clap hand clap hand beramai-ramai kalau korang pun suka Alex G.. :D


  First time wani tengok video lagu I Knew You Were Trouble cover by Alex G, wani terus kaku.. Korang tahu bila korang tengok cover-cover dari  Alex G otak korang automatik akan terus mentafsir yang  Alex G ni bukan je boleh nyanyi tapi boleh berlakon dan most the video bila dia berkebolari dengan Eppic tu.. jadi kelakar tengok video diorang.. Dengan mimik muka Alex G dan dengan muka Eppic yang tak sudah-sudah tak sukakan Alex G dalam video  I Knew You Were Trouble tu menjadikan bertambah kelakar..:D wakakaka...

 So kat bawah antara video cover dari Alex G yang berkebolari dengan Eppic..

I KNEW YOU WERE TROUBLE

COME AND GET IT.. yang paling lawak.. kehkeh.. 
BIO ALEX G!!
Alex G just started singing in front of people a little over a year ago. Growing up in Colorado, she always knew her passion was singing but just needed the confidence to show herself to the world. She started on YouTube, and soon after entering a contest by Tyler Ward, a popular YouTube musician, she found out that she lived only two minutes away from him in the same neighborhood! She has been so blessed with what has happened for her over the past six months. She's already starting her first US/Canada tour with the Tyler Ward band in September/October. Thanks for stopping by!

2 comments:

cik amal said...

masa first2 amal tgk gambar 1 tu mcm ning baizura laaa..hahaha

♥WanieyZuki♥ said...

hahahhah... maybe sepupu dia kot.. :P