Friday, February 8, 2013

Nama je cuti, tapi hakikatnya...

Assalamualaikum korang!! :D


 Yeahhh.. your alright mrpic.. :D... so ahad depan dah Chinese New Year, mean cuti pun bermula. Dann... dannn.. yeahh.. your homework is getting ready for you girl.. :') Andd, andd.. dont forget! Your favorite March is around the corner, bcos bulan tu ada test.. :B Mihmihmihh..

 so entry pasal pergi thailand itu akan tergendala lagi... tskskskk.... dan TEASER: 12. 02. 2013 akan ada pada isnin ni.. Nak tahu teaser apa? wait yewww darling... mueheheh...  :B

P/S: tadi check blog guna fon mak, baru perasan ada orang komen entry lepas.. tsksksksskkk... ingatkan takda dah... mihmihhh.. thank kepada yg sudi follow dan komen blog wani... nanti ingat kalau wani free nak buat contest atau GA la.. agaknya ada tak orang nak join?? :P


tengah bercinta cintun dengan lagu 'Iwant you back' by Vazquez Sounds cover THE JACKSON 5, kalau nak tau THE JACKSON 5 ni, adalah kumpulan Micheal Jackson masa kecik-kecik dulu..

2 comments:

Yasmin Aris said...

buat laa. ade la yg nak join :3

♥WanieyZuki♥ said...

heheheh.. insyaallah, sekarang ni pun dalam proses kumpul hadiah.. :D