Tuesday, February 5, 2013

Wanna Ali - Lepaskan (Official MV)


  Perasan tak korang pelakon yang berlakon dalam "Aku Ada, Kau Ada?" ni? alaaa... yang nyanyi lagu baby crazy tu haaaa... kalau korang tak kenal jugak cer usha gambar Wanna Ali kat bawah ni.. heheheh.

  See, she so pretty! First time aku tak pernah perasan pun yang dialah nyanyi lagu Lepaskanlah yang sekarang ni tengah hot kat radio-radio sekarang... Paling terbaik Wanna Ali ni umur sama dengan wani.. Yeahhh 16 for 2013 ni :).. What??? muka dia nampak macam matured jekan?? right, banyak orang ingat macam tu.. wani pun dulu orang ingat dah kerja, rupa-rupanya tengah tunggu result PMR 2012 lahh...ahhahahah XD

So here the video for her best single, yang katanya orang berlakonnya di Bandung, Indonesia.. Lagu ni dicipta dari Ajai.. so kita layan sikit lagu ni... :D


P/S: kesian kat wanna dalam mv ni, yolah her bestie tu ada feeling dekat pakwe dia. Kalau aku dah lama seliki-seliki kepala budak tu... heheheheh PEACE YO.. :)

3 comments:

Eyqa Zubir ™ said...

Laa, 16 ke. Ingatkan 20 above dah. huhu

MizzTina said...

laaa..muda lg

♥WanieyZuki♥ said...

hehehe.. aaahhh.. :D