Sunday, December 30, 2012

Bye 2012...Hello 2013!! =D

Assalamualaikum... esok dah 1 Januari 2013 dah. Cepatkan masa berlalu? Well semakin cepat masa berlalu, semakin banyak cabaran yang kita bakal lalui.. Insyaallah.. dengan izin-Nya kita akan diberi kekuatan untuk menharungi cabaran dan rintangan yang bakal mendatang..Oyeahhh..ahhahah cliche je ayatkan??? XD

Hheheeh... pagi-pagi kalau makan slice pavlova tu..awww.. sejuk tekak mak.. uolls tau! HAhahaha
*apa kejadahnya makan benda alah tu pepagi buta XD* feeling minah saleh sat nohh... *bukan anak cik Salleh yoo*.. ahhh...bila tengok pavlova ni teringat dekat Trifflee kita yang buat awal bulan ni
tapi tak jugak-jugak update kat blog*buuuu wani buuu.. dah sebulan baru nak bagitau!* 
petang ni insyaallah kot try update resipe sekali dengan gambar-gambar Trifflee tu, I gitau uolls... sedap tahap dewa u know? Hahahahah XD... Melting je kat tekak bila makan heheh *sajakan nak kasi jeles! *
Nak-nak benda alah Trifflee ni kena makan masa sejuk-sejuk, barula sedap tau!..

Semua abang-abang wani cakap sedap tau. But my mom tak suka bau kastard tu, so my mom directly cakap tak sedap..sobsosbso.. sedih tau... but Mak cakap kalau takda sos kastard lagi sedap.. ehhh kalau macam tu bukan trifflee le mak.. but she say so delicious dekat my agar-agar yang wani letak nata de coco dengan laici tu include abah..heheheh..
but for me the both is so delicious.. :D *ehh ofcos lah kitew masak..mestilah kitew kate sedap! LOLS*..
Wasalam.. semua :P

4 comments:

Yasmin Aris said...

nak resipii . nakkk !! :D

♥WanieyZuki♥ said...

hehehe... ok Yasmin tunggu tau malam ni! :D

shasha yacob said...

sodap nampak, hihi , kalau boleh padamkan lah verification dalam kotak komen anda :) sebab melemahkan semagat saya nak komen hoho

selamot Tahun 2013, saya mangsa spm 2013 wish me luck

♥WanieyZuki♥ said...

hehehee, sorry kalau menyusahkan awak, shasha. Thank for reminder me, wani dah padam dah =)