Thursday, December 27, 2012

SALAM JUMAAT!! :D

Salam alaykum warahmatullahi wabarakatuh.. :)


Thank of ALLAH S.W.T! Sebab kita still lagi diberi kebenaran untuk bernafas.. :D
HEHEHEH.. semalam korang tidur mimpi apa? :P
HAHAHA... nampak tak permainan dia disitu?? XD
Ikutkan hati, nak je wani nak sambung tidur lepas bangun pukul 7 tadi.
Tapi entah macam mana, mamat tu muncul pulak dalam mimpi kite *ehh terus tukar kata ganti nama diri XD*
jadi untuk tidak terus membiarkan mimpi-mimpi itu terus menjadi ngeri yang bertambah dasyat,
better wani bangun cepatkan? :B

Masa tengok kat fesbuk jumpa sketch tu, then tetiba rasa nak ambik jap *bukan cilok tau!*
sebab comel dan bermakna tu, bagi kaum adam.
Ehh.. ekau nak ko laki, tak pogi sembahyang jumaat, even dia kaya+hensem..
dan segala yang perfectnya lah ada kat dia.. kau nak?? *serious ni*
nak..nak..nak.. ??
tentulah taknak kannn??
even didalam hati cakap minat giler kat mamat tu, dahlah hensem, cerdik pandai pulak tu
*nak termuntah aku..* 
ahhh segala macamla ada kat dia... engkau tetap nak ke?
kalau solat jumaat yang seminggu sekali pun dia tak pergi, ni yang kau nampak 
solat lain takpayah kau ceritalah ye... *tetiba jadi ustazah tak diiktiraf -__-*
oklah.. nak tengok tv sambil tu nak pikir idea nak tulis untuk contest seterusnya..
heehheh salam :)

5 comments:

CikMunBlogger said...

haa , betul tuu , hehe .
solat 5 wktu tak ckup , tapi kwan 4 nak :p

CikMunBlogger said...

*typo , haha . kwen

♥WanieyZuki♥ said...

heheh.. besala tu.. :P

syafiqakarim said...

hihi dan apa pun,
berbalik pada diri kite semula
bagaimana.

♥WanieyZuki♥ said...

hehehe..itulah always belajar dan belajar menjadi lebih baik.. :)