Tuesday, December 25, 2012

The Spectacles...

Salam alaykum warahmatullahhi wabarakatuh.. 

*I don't need a parachute..baby if i got you 2x.. down..down..down..*

 It's been a month, my own spectacles have been broke by my own mistake.. *sigh.. yes, I admit it! huuhuhuhu... serious masa tu pikir apa la abah nak bising-bising nanti..heheh.. dahla spekmata ni nak buat dia agak mahal jugaklah.. masa first time wani buat kena dekat RM 5++ , nasib baikla abah baik hati nak bayar..hehhe.. sebab tu wani cuba bertahan dengan mata tu walaupun bila pakai dia jadi agak segek sebelah dan pecah sikit kat cermin tu tapi still boleh nampak dengan jelas lagi. Kalau tak, muka ni takdalah tiap-tiap malam dok mengadap fesbuku je..ekekekke.. XD

  Akhirnya wani bagitau juga dekat abah sebab dah taktahan dah.. yelah benda alah yang lekat kat hidung tu, cucuk sampai luka kau tau..*sobsosb... lepas ni abah nak marah ke nak berleter seminggu pun tak kisah, janji buka sekolah nanti ada cermin mata baru.. dan akhirnya abah dengan tenang je bagi kebenaran buat baru dan abah bagi cash RM 50 untuk diposit dulu... walaupun dapat dah duit tapi still taknak pergi buat cermin mata.. walaupun ANEKA GURUN tu bukan jauh sangat pun nak pergi tak sampai setengah jam.. tu pun kau, wani tahu tidur je dalam kereta.. PEACE..

 Finally... setelah banyak ranjau dan rintangannya yang datang kerana menhalang diri ini dari membuat cermin mata baru*ayaaaaattt!!* akhirnya*jeng..jeng..jeng..* boleh jugak buat cermin mata baru *horreeeyyy!!* :D

 So here we are, dua cermin mata untuk RM 188 saja.. *wowww!!* I'm using the same old lens yang dulu I guna untuk my old spectacles yang patah tu.. *clap-clap!* :D

 Murahkannn??? best kot ada dua color yang berbeza.. heheh.. actually dari Isnin lagi wani cakap kat mak kalau tak dapat dua, macam salesgirl tu cakap, wani sendiri yang goreng dia tau..hhahahah XD

oklah tatata.. nak makan karipap yang baru digoreng tadi.. see ya.. :)

2 comments:

Yasmin Aris said...

hihi. seronokknye. Dapat jugak yg murah. 2 lagi tu ;)

♥WanieyZuki♥ said...

aahah.. alhamdullilah dapat cari yang murah, kalau tak kena habis duit banyak la sis..hehehe