Sunday, December 23, 2012

New Year Giveaway by Sheera Aya!!

Salam alaykum warahmatulalahi wabarakatuh..

  Sementara menunggu sekolah yang berapa hari je lagi nak buka, so lebih baiklah kita manfaatkan masa yang ada lagi dengan menyertai mana-mana segmen dan giveaway dari blogger-blogger kat luar sana sebanyak mungkin ye dak? berbalik GA yang wani join hari ni ialah dari Sis Sheera Aya yang kebetulan wani berblog-walking semalam terjumpa dengan blog pink ni ala-ala kawaii gitu.. so wani followla beliau.. well tak tahu pulak yang sis Sheera Aya ni nak buat giveaway hari ni..wee best tau.. sapa yang 10 terawal akan dibloglist di blog beliau selama setahun... amacam ada bran?? ahhahaah bukan sebulan! tapi SETAHUN!! hohohoh... bayangkanlah kalau korang berada ditempat wani gerenti gelabah habisla nak join cepatkan?!

 Dan satu lagi yang best tentang GA sis Sheera Aya ni korang takpayah nak pening-pening kepala nak pikir kena follow banyak-banyak la... like banyak-banyak la.. dan berbagai lagi.. kerana korang just perlu like sponsor dan follow blog beliau iaitu> MIRA KAWAII SHOP only!!!

  Amacam nak join ke tidok? kalau nak moh la kita tengok dia punya syarat-syarat penyertaan ye.. ^__^

6 syarat penyertaan paling mudah:
  1. Follow blog another pocket-story * ni supaya korang sentiasa dapat update daripada aya.
  2. Wajib follow blog sponsor Mira Kawaii Shop & Like fanpage sponsor Mira Kawaii Shop 
  3. Buat satu entry yang bertajuk "New Year Giveaway by Sheera Aya"
  4. Masukkan banner yang disediakan di atas dan backlink ke entry ini
  5. Tag 3 orang blogger lain *pastikan mereka tahu  
  6. Letak link entry korang di comment box entry ni.
Pemilihan hadiah berdasarkan:
  1. Top-referral
  2. Cabutan bertuah by random.org x3
  3. Entry terAWESOME 
  4. Entry TAG terbanyak
  5. Entry KOMEN terbanyak
  haaaa senangkan dia punya syarat-syarat? so apalagi jom lah kita menyertai GA sis Sheera Aya secara berjemaah ..mana tahu ada diantara kita yang bertuah kan??.. TARIKH TUTUP> 13/01/2013 cepat sementara masih ada peluang lagi!!!

6 comments:

Sheera Aya said...

Aya dah listkan semua link yg join GA aya ni. Tapi aya tak boleh lagi confirmkan yg korang adalah peserta GA ni sebab nak pastikan syarat wajib ditepati iaitu follow Blog Sponsor dan Like fanpage sponsor.

So, kat sini aya mintak jasa baik semua untuk letak FB ID korang kat ruangan komen beserta no.rujukan/link entry korang yea. Maaf sebab tak mintak daripada awal. My mistake.

http://www.sheeraya.my/2012/12/semakan-peserta-ga-by-sheera-aya.html

Sheera Aya said...

Be alert!Aya dah listkan semua link yg join GA aya ni. Tapi aya tak boleh lagi confirmkan yg korang adalah peserta GA ni sebab nak pastikan syarat wajib ditepati iaitu follow Blog Sponsor dan Like fanpage sponsor.

So, kat sini aya mintak jasa baik semua untuk letak FB ID korang kat ruangan komen beserta no.rujukan/link entry kat url bawah ni. Maaf sebab tak mintak daripada awal. My mistake.

http://www.sheeraya.my/2012/12/semakan-peserta-ga-by-sheera-aya.html

Ummi Shaheira said...

Follow sni .. and singgah ...
http://sheiraeiyra.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

♥WanieyZuki♥ said...

sis sheera, i dah check dah..
sis ummi, thank sebab sudi sini and follow blog hijau ni.. :D

Aiena™ said...

dtg singgah dri segmen yg sme.done follow here. http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

♥WanieyZuki♥ said...

thank aiena sebab singgah blog hijau ni.. :) i will follow your blog back dear! :D